top of page

Vandaag oplossingen formuleren voor de toekomst

Vandaag oplossingen formuleren voor de toekomst

MENSGERICHT EN
OPLOSSINGSGERICHT
BEMIDDELEN ALS
LEIDINGEGEVENDE

coaching & advies
voor bedrijven en organisaties

L1010807[221012].jpg

PERSOONLIJKE COACHING

KRACHTIG LEIDERSCHAP: 
CONFLICTHANTERING OP DE WERKVLOER

Ontdek onze persoonlijke coaching voor conflicthantering tussen leidinggevenden en werknemers. Francis Beunnens en Luc Staudt zijn ervaren professionals op dit gebied en delen graag hun waardevolle inzichten en handvaten met u.

Met jarenlange ervaring helpen wij leidinggevenden om de basis van conflicthantering te begrijpen en effectief aan te pakken. Onze diensten zijn gericht op het bieden van praktische tools en technieken om conflicten op de werkvloer te begrijpen, te voorkomen en op te lossen. Door middel van casestudies en real-life situaties bieden we u een veilige omgeving om te leren en te groeien. Of het nu gaat om weerstand, communicatieproblemen of andere conflicten, wij staan klaar om u te ondersteunen.

 

Onze coaching is afgestemd op uw specifieke behoeften en stelt u in staat om constructieve gesprekken te voeren, misverstanden te verminderen en een positieve werkomgeving te bevorderen.

 

Versterk uw leiderschapsvaardigheden en creëer een harmonieuze en productieve werkomgeving. 

Francis Beunnens

      & Luc Staudt

L1010865[221013]_edited.jpg

FRANCIS BEUNNENS
ERKEND BEMIDDELAAR
PEOPLE EXPERT

L1010852[221014]_edited.jpg

LUC STAUDT
ERKEND BEMIDDELAAR
LENCIONI COACH

coaching
Hallway Meeting_edited.jpg

INCOMPANY TRAINING

CONNECTING PEOPLE
TRUST TEAMWORK RETENTION

Heeft jouw organisatie nog groeimarge in het professioneel omgaan met spanningen en verschillende ideeën?

De kosten van verminderde prestaties, afwezigheden, ontslagen, verlies van betrokkenheid en motivatie kunnen aanzienlijk zijn. 

T³ Academy biedt krachtige trainingen aan! Onze trainingen over ruzie op de werkvloer en conflicthantering helpen leidinggevenden, kaderleden en teamverantwoordelijken bij het oplossen van beginnende, groeiende en escalerende conflicten tussen mensen en teams. We transformeren deze impasses in waardevolle kansen. Ontdek hoe je conflicten effectief kan aanpakken en meerwaarde kan creëren binnen je organisatie. De duur van deze opleiding passen we aan op uw maat. Van 90 min tot een volledig traject van meerdere dagen. Aan u de keuze. 

opleidingen
erkendbemiddelaar

1.5 UUR - 3 UUR

DE PYRAMIDE VAN LENCIONI VERKENNEN 

Tijdens een krachtige groepssessie (lunchcauserie) gaan we op verkenning naar wat een team sterk maakt, welke aspecten hierbij cruciaal zijn en achterhalen we hoe jullie dat als team bekijken en waarderen. In deze interactieve sessie geven we jullie een gekruide smaakmaker en zetten we voorzichtig een stapje op de eerste trede.

1 DAG

OMGAAN MET SPANNINGEN, MENINGSVERSCHILLEN EN CONFICTEN OP BASIS VN VERRTOUWEN

Leiderschap en teamwork kunnen enkel succesvol zijn als het geënt is op een basis van vertrouwen. Vertrouwen vereist geloofwaardigheid en de moed om zich kwetsbaar op te durven stellen.  Het is pas als we deze basis van vertrouwen goed ontwikkeld hebben dat we kunnen leren hoe we zinvol en constructief met (potentiële) conflicten kunnen leren omgaan. Dat is een kunst! Meningsverschillen, spanningen en conflicten zijn inherent aan een goed functionerende samenleving. En dat is positief, op voorwaarde dat we er goed leren mee omgaan. We brengen jullie in deze opleiding de kennis en vaardigheden bij die nodig zijn om van een conflict een meerwaarde te maken.

3 DAGEN

DE BESLISSENDE VOORSPRONG

Dit langere traject (0.5+1+1+0.5 dag) is het ideale pad om de top van de pyramide te bereiken als team. We verdiepen ons in elke laag van de pyramide van Lencioni (vertrouwen, respectvolle conflicten, betrokkenheid, verantwoording en resultaat) om een goed team te laten excelleren of een team terug op de weg te brengen van (moeizaam) samen werken naar (succesvol) samenwerken. Het traject is gespreid over een 2 à 3-tal maanden om de nodige verankering te brengen. Het is een boeiende klimtocht met als beloning niet enkel een slim maar bovenal een gezond team aan de top!

L1010807[221012].jpg
L1010865[221013]_edited.jpg

FRANCIS BEUNNENS
ERKEND BEMIDDELAAR
PEOPLE EXPERT
TEL +32 478 541 582
FRANCIS@BEMIDDELINGBEUNNENS.BE

L1010852[221014]_edited.jpg

LUC STAUDT
ERKEND BEMIDDELAAR
LENCIONI COACH
TEL +32 495 21 10 13
LUC.STAUDT@ALDIRES.BE

bottom of page