top of page

WANNEER
COMMUNICATIE
S
TROEF LOOPT

EN JE ER LIEVER GEEN JURIDISCHE ZAAK VAN MAAKT
 

Francis Beunnens is een expert in het oplossen van conflicten, voornamelijk in sociale zaken maar ook voor bedrijfs- en handelszaken en familiezaken.


Door zijn uitgebreide ervaring als HR-directeur bij grote organisaties beschikt hij over waardevolle kennis op het gebied van bemiddeling en communicatie.

Hij heeft expertise in het omgaan met werknemers van laag- tot hooggeschoold niveau evenals werkgeversorganisaties, particuliere partners en overheidsinstellingen.

ERVARING
& ENGAGEMENT

Naast zijn professionele verantwoordelijkheden, is Francis sociaal geëngageerd en betrokken bij meerdere non-profitorganisaties die zich richten op kansarmen, vluchtelingen en jongeren.

Francis Beunnens is iemand die door zijn uitgebreide kennis en ervaring in staat is om complexe conflicten op een effectieve manier op te lossen en een vlotte communicatie te bevorderen tussen verschillende partijen.

 

Met andere woorden, Beunnens Bemiddeling is dé partij die u zoekt om u te begeleiden bij bemiddeling.

Francis Beunnens heeft naast zijn ruime opgebouwde ervaring een erkenning als bemiddelaar van de Federale Bemiddelingscommissie én heeft een diploma als erkend bemiddelaar van de New Deal Academy in Ukkel op zak.
Francis Beunnens is met andere woorden op en top 
professioneel en hanteert een no-nonsense aanpak.

L1000370_edited_edited.jpg

INFO

+32 (0)478 541 582

bottom of page