top of page
L1000120_edited_edited.jpg

Vandaag oplossingen formuleren voor de toekomst

Vandaag oplossingen formuleren voor de toekomst

MENSGERICHT EN
OPLOSSINGSGERICHT

BEMIDDELEN

We dragen discretie
 hoog in het vaandel

L1000130_edited_edited.jpg

SOCIALE BEMIDDELING
EN ARBEIDSBEMIDDELING

Overal waar mensen samenwerken, komen conficten voor. In organisaties kunnen conflicten zich voordoen tussen twee personen, maar ook kunnen ze meerdere personen omvatten tot zelfs een volledige afdeling. Ook geschillen in verband met het ontslag van een werknemer behoren tot de sociale bemiddeling. Beunnens Bemiddeling is gespecialiseerd in deze materie en kan u ondersteunen met alle noodzakelijke expertise. 

WIST JE DAT?

Conficten oplossen via bemiddeling een pak minder tijdrovend is dan de alternatieve, juridische opties? 
Met een bemiddelaar haal je snelheid om de 
conflicten asap van de baan te hebben. 

AdobeStock_319716965_edited_edited_edited.jpg

BURGERLIJKE &
HANDELSZAKEN

Burenruzies, huurgeschillen, conflicten met mede-eigenaars of arts-patient conflicten, debiteurs… 
De bemiddelaar luistert naar de noden van beide partijen en gebruikt zijn expertise om de communicatie te verbeteren en de spanningen weg te nemen. Kies voor een bemiddeling en voel het verschil in uw relaties. Een bemiddeling door onze professional garandeert een efficiënte en duurzame oplossing voor uw bedrijf. 

Sociae bemiddeing
Bugerlijke bemiddeling

FAMILIALE
BEMIDDELING

Beunnens Bemiddeling biedt antwoorden voor gezinnen of families in conflicten. Via een onpartijdige aanpak, werken we samen met alle partijen om tot een gezamenlijke acceptabele oplossing te komen. De bemiddelaar heeft een luisterend oor en begrip voor familiale problemen. Hij verbetert de relaties binnen de familie en brengt rust en harmonie terug. Kies voor een bemiddeling door onze erkende professional en voel het verschil.

EEN PAK GOEDKOPER

Via bemiddeling heb je geen gerechts- of hoge ereloonkosten. Een bemiddelaar is quasi altijd de goedkoopste maar bovenal meest efficiënte manier om tot een oplossing te komen. 

Familiale bemiddeling

INFO

+32 (0)478 541 582

MENTALE
RUST

Een snelle en goedkope oplossing vinden waarbij beide partijen niet voor een rechtbank hoeven te komen zorgt voor een minder zware mentale last.
Via bemiddeling bespaar je jezelf onnodige kopzorgen. 

EIGEN REGIE IN HANDEN

Zowel op vlak van timing, locatie, niveau van uitwerking bepaal jij zelf de contouren. Je kan zelf het proces bijsturen zonder een opgelegde 'flow' of 'point of no return'. We houden van creatieve oplossingen en maatwerk.

IN ALLE
DISCRETIE

Via bemiddeling hoeft niks officieel gepubliceerd te worden. Je kan in alle discretie conficten oplossen zonder daarbij in de kijker te lopen. Zo vermijd je reputatieschade en kan je je activiteiten continueren.

bottom of page