top of page

Vandaag oplossingen formuleren voor de toekomst

Vandaag oplossingen formuleren voor de toekomst

PERSOONLIJKE COACHING

KRACHTIG LEIDERSCHAP: 
CONFLICTHANTERING OP DE WERKVLOER

Ontdek onze persoonlijke coaching voor conflicthantering tussen leidinggevenden en werknemers. Francis Beunnens en Luc Staudt zijn ervaren professionals op dit gebied en delen graag hun waardevolle inzichten en handvaten met u.

Met jarenlange ervaring helpen wij leidinggevenden om de basis van conflicthantering te begrijpen en effectief aan te pakken. Onze diensten zijn gericht op het bieden van praktische tools en technieken om conflicten op de werkvloer te begrijpen, te voorkomen en op te lossen. Door middel van casestudies en real-life situaties bieden we u een veilige omgeving om te leren en te groeien. Of het nu gaat om weerstand, communicatieproblemen of andere conflicten, wij staan klaar om u te ondersteunen.

 

Onze coaching is afgestemd op uw specifieke behoeften en stelt u in staat om constructieve gesprekken te voeren, misverstanden te verminderen en een positieve werkomgeving te bevorderen.

 

Versterk uw leiderschapsvaardigheden en creëer een harmonieuze en productieve werkomgeving. 

Francis Beunnens

      & Luc Staudt

FRANCIS BEUNNENS
ERKEND BEMIDDELAAR

Afbeelding1.jpg

LUC STAUDT
ERKEND BEMIDDELAAR

coaching

INCOMPANY TRAINING

BEMIDDELING VOOR LEIDINGEVENDEN

Is jouw organisatie getroffen door de negatieve gevolgen van conflicten op de werkvloer? De kosten van afwezigheden, verminderde prestaties, ontslagen, verlies van betrokkenheid en motivatie kunnen aanzienlijk zijn.
Beunnens Bemiddeling biedt krachtige trainingen aan! Onze trainingen over ruzie op de werkvloer en conflicthantering helpen leidinggevenden, kaderleden en teamverantwoordelijken bij het oplossen van beginnende, groeiende en escalerende conflicten tussen mensen en teams. We transformeren deze impasses in waardevolle kansen. Ontdek hoe je conflicten effectief kunt aanpakken en meerwaarde kunt creëren binnen je organisatie. De duur van deze opleiding passen we aan op uw maat. Van 60 minuten tot een volledige dag. Aan u de keuze. 

opleidingen
erkendbemiddelaar

BEMIDDELAAR INSCHAKELEN 

BEMIDDELEN IS EEN KUNST

Beunnens Bemiddeling is uw partner voor deskundige ondersteuning bij het oplossen van conflicten binnen uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in zowel conflictpreventie als conflictinterventie, en streven naar efficiënte geschiloplossing wanneer dat nodig is.

Wanneer er toch een conflict ontstaat, staan we klaar om snel en effectief in te grijpen. Met onze expertise en ervaring in conflictbemiddeling zorgen we voor een doeltreffende oplossing, waarbij we streven naar het behoud van de relatie en het herstel van een gezonde werkomgeving.

Bij Beunnens Bemiddeling geloven we in het belang van een harmonieuze en productieve werkomgeving. Onze diensten zijn ontworpen om uw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien door het proactief aanpakken van conflicten en het bevorderen van een positieve samenwerking tussen alle betrokken partijen.

TEAM

Afbeelding1.jpg

LUC STAUDT
ERKEND BEMIDDELAAR

FRANCIS BEUNNENS
ERKEND BEMIDDELAAR

INFO

+32 (0)478 541 582

bottom of page